Let's Do It Together
Miami Sound Machine
Foto's

Twelve people.....One show...... Ladies and Gentlemen......

THE GROOVE

Het reportoire bestaat uit dampende soulmuziek uit de jaren zestig en de meest swingende dance classics uit de jaren zeventig, tachtig en negentig.

De muzikanten komen uit begeleidingsbands van gerenommeerde artiesten als Candy Dulfer, Marco Borsato en The Swinging Soul Machine. Internationale artiesten als George McCrae en The Gibson Brothers lieten zich graag door The Groove begeleiden. Toplocaties als Carre, Kurhaus, Central Studio's, en Studio 22 werden moeiteloos platgespeeld. Met een uitgebreide Soul Revival Show werd in het Midden-Oosten getourd. Alom bekende toppers van Earth, Wind and Fire, Aretha Franklin, Kool & The Gang en The Miami Sound Machine worden in een non-stop tempo de zaal ingeslingerd.

Het geluid en de belichting zijn verbluffend, de kostuums fantastisch en de show is verbazingwekkend. Want tijdens deze super soul revue, waarin de gunst van uw gasten als uitgangspunt wordt genomen, is geen muurbloem te bekennen en raakt iedere dansvloer overvol. Lovende reacties en regelmatig terugkerende opdrachtgevers zijn dan ook de voedingsbodem voor het enthousiasme van deze twaalfkoppige soulband.